LUMIX PRO gecreëerd
voor professionals

Beste LUMIX PRO-volgers en leden. Houd er rekening mee dat vanaf 15 februari 2022, de LUMIX PRO ZILVER-, GOUD- en PLATINUM-lidmaatschapsniveaus een betaalde dienst worden. De diensten die aan elk lidmaatschapsniveau gekoppeld zijn zullen niet veranderen. Bekijk onderstaand overzicht voor meer informatie over diensten en tarieven. Het LUMIX PRO ROOD-lidmaatschapsniveau blijft gratis.

Als u reeds een lidmaatschap bij ons hebt met het niveau ZILVER, GOUD of PLATINUM, kunt u nog tot de vervaldatum van dit gratis lidmaatschapsniveau genieten. We zullen u kort voor de vervaldatum een e-mail sturen, zodat u kunt kiezen om te betalen en uw lidmaatschapsniveau te behouden of overschakelen op het ROOD-lidmaatschapsniveau.

Lees onze LUMIX PRO Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wat is LUMIX PRO

LUMIX PRO is gecreëerd om u ervan te verzekeren dat als u problemen heeft met uw apparatuur, we snel met u in contact kunnen komen en het snel voor u op kunnen lossen. Ons internationale netwerk van servicefaciliteiten zijn enkel ontstaan met als doel om uitvaltijd te minimaliseren.

We begrijpen dat u als professional uw apparatuur in topconditie wil hebben wanneer u ze het meest nodig heeft, omdat uw foto's uw reputatie zijn. U moet vertrouwen hebben in uw apparatuur en de organisatie achter uw apparatuur. LUMIX PRO is een speciaal ontwikkeld serviceprogramma dat ervoor zorgt dat je apparatuur op ieder moment klaar is voor gebruik, voor visueel creatieven op ieder niveau.

LUMIX PRO is de toegangspoort tot de wereld van voordelen voor de professionele LUMIX fotografen. Voordelen omvatten toegang tot gratis onderhoudsdiensten met preferentiële doorlooptijden voor elke dienst van LUMIX PRO en reparatie van uw in aanmerking komende LUMIX-producten.

• Preferentiële doorlooptijden voor alle diensten en reparaties*
• Wanneer u bent geregistreerd voor LUMIX PRO zult u een niveau toegewezen krijgen en afhankelijk van uw lidmaatschapsniveau zult u profiteren van verschillende extra voordelen, waaronder (afhankelijk van niveau)
• Gratis onderhoudsdiensten (sensor-reiniging, EVF-reiniging, lenskalibratie, firmware update)*
• Gratis verzending naar en van ons servicecentrum*
• Leenapparatuur wanneer er niet kan worden voldaan aan de doorlooptijden*
• Als eerste nieuwe producten uitproberen*
• Voordelen en kortingen bij partners*

*Toegang tot diensten en voordelen zijn afhankelijk van uw lidmaatschapsniveau

Meer informatie

Voordelen van LUMIX PRO

Word lid van LUMIX PRO en profiteer van verschillende voordelen die de vereisten van individuen ondersteunen.
Al uw voordelen op een rijtje:

Hoe werken lidmaatschapsniveaus

LUMIX PRO heeft 4 verschillende niveaus, dus kunnen we u een pakket aanbieden dat is afgestemd op uw vereisten.
Uw lidmaatschapsniveau en het daarbijhorende tarief, is gebaseerd op het aantal apparaten dat in aanmerking komt voor LUMIX PRO, op het moment van registratie.
We zullen de gegevens in uw account gebruiken om uw lidmaatschap te valideren wanneer u een dienst bestelt, omdat alleen apparatuur die in uw account geregistreerd is, in aanmerking komt voor de voordelen inzake onderhoud en reparatie die aan uw LUMIX PRO-lidmaatschap gekoppeld zijn.
U zult uw LUMIX PRO-voordelen van uw LUMIX PRO-lidmaatschapsniveau kunnen claimen vanaf de 15e dag na het afsluiten van het betreffende LUMIX PRO-lidmaatschapscontract.

Jaarlijkse lidmaatschapbijdrage (EUR) RED
0
SILVER
39
GOLD
139
PLATINUM
199
Aanvragen Open Open Open Open
PRO telefoondienst Ja Ja Ja Ja
Geregistreerde apparatuur (minimum) 1 camera, 1 lens 1 camera, 3 lenzen 2 camera's, 3 lenzen 3 camera's, 5 lenzen
Doorlooptijd 7 dagen 5 dagen 3 dagen 2 dagen
Gratis sensor of EVF Clean1,
lenskalibratie1
Betaald voor optie Betaald voor optie 1 per jaar - inbegrepen 2 per jaar - inbegrepen
Leenapparatuur beschikbaar2 Nee Na doorlooptijd in thuisland Na reparatie ontvangen in thuisland Na reparatie ontvangen wereldwijd
Gratis verzending Nee Nee 1 keer standaard ophalen en retourneren per jaar 2 keer versneld ophalen en retourneren per jaar
Welkomstpakket Enkel kaart Ja Ja Ja - exclusief
Nu aanvragen > Nu aanvragen > Nu aanvragen > Nu aanvragen >

RED

Gecreëerd voor fotografen, videografen, vloggers en bloggers die net zijn begonnen aan hun creatieve reis. Met enkel de vereiste om 1 LUMIX-camera en 1 lens te bezitten, kunt u eenvoudig op de hoogte blijven van alles dat betrekking heeft op LUMIX PRO. Hiermee krijgt u toegang tot snellere doorlooptijden dan iemand die geen lid is van LUMIX PRO, om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk wordt geholpen in het geval dat u pech heeft en uw apparatuur schade heeft.

Jaarlijkse lidmaatschapbijdrage (EUR) 0
Aanvragen Open
PRO telefoondienst Ja
Geregistreerde apparatuur (minimum) 1 camera, 1 lens
Doorlooptijd 7 dagen
Gratis sensor of EVF Clean1,
lenskalibratie1
Betaald voor optie
Leenapparatuur beschikbaar2 Nee
Gratis verzending Nee
Welkomstpakket Enkel kaart
Nu aanvragen >

SILVER

Gecreëerd voor visuele creatievelingen die de volgende stap hebben genomen in hun creatieve reis en dus in meer lenzen hebben geïnvesteerd, waardoor ze een hoger serviceniveau nodig hebben. Met de vereiste om 1 LUMIX-camera en 3 lenzen te bezitten om te kwalificeren zult u toegang hebben tot leenapparatuur indien we uw apparatuur niet binnen de gestelde doorlooptijd kunnen repareren. U zult ook toegang krijgen tot het voordelenprogramma, inclusief kortingen bij een paar van de grootste namen uit de branche.

Jaarlijkse lidmaatschapbijdrage (EUR) 39
Aanvragen Open
PRO telefoondienst Ja
Geregistreerde apparatuur (minimum) 1 camera, 3 lenzen
Doorlooptijd 5 dagen
Gratis sensor of EVF Clean1,
lenskalibratie1
Betaald voor optie
Leenapparatuur beschikbaar2 Na doorlooptijd in thuisland
Gratis verzending Nee
Welkomstpakket Ja
Nu aanvragen >

GOLD

Gecreëerd voor de professional. Met de vereiste om 2 LUMIX-camera's en 3 lenzen te registreren, zult u toegang hebben tot een bredere variatie aan producten en diensten om toe te voegen aan uw professionele uitrusting. De doorlooptijd van drie dagen voor reparaties en diensten betekent dat u snel weer aan het werk kunt. Als we om wat voor reden dan ook hier niet aan kunnen voldoen, zullen we gratis leenapparatuur naar u verzenden.

Jaarlijkse lidmaatschapbijdrage (EUR) 139
Aanvragen Open
PRO telefoondienst Ja
Geregistreerde apparatuur (minimum) 2 camera's, 3 lenzen
Doorlooptijd 3 dagen
Gratis sensor of EVF Clean1,
lenskalibratie1
1 per jaar - inbegrepen
Leenapparatuur beschikbaar2 Na reparatie ontvangen in thuisland
Gratis verzending 1 keer standaard ophalen en retourneren per jaar
Welkomstpakket Ja
Nu aanvragen >

PLATINUM

Voor de meest veeleisende visuele creatievelingen, of u nu buiten of in de studio foto's maakt, stoppen de verzoeken van klanten nooit, deze zijn vaak urgent en u moet hierop kunnen antwoorden. Als Platinum lid heeft u toegang tot onze snelste doorlooptijd van twee dagen, bovendien verstrekken we u leenapparatuur zodra uw apparatuur bij ons is.

Jaarlijkse lidmaatschapbijdrage (EUR) 199
Aanvragen Open
PRO telefoondienst Ja
Geregistreerde apparatuur (minimum) 3 camera's, 5 lenzen
Doorlooptijd 2 dagen
Gratis sensor of EVF Clean1,
lenskalibratie1
2 per jaar - inbegrepen
Leenapparatuur beschikbaar2 Na reparatie ontvangen wereldwijd
Gratis verzending 2 keer versneld ophalen en retourneren per jaar
Welkomstpakket Ja - exclusief
Nu aanvragen >

Wat zijn de in aanmerking komende LUMIX PRO-producten

Hoe word ik lid

Om een LUMIX PRO-lid te worden, moet u ons enkele persoonsgegevens verstrekken en uw LUMIX-apparatuur die in aanmerking komt bij ons registreren.

Zodra u deze gegevens verstrekt hebt, gaat u naar een lidmaatschapsniveau binnen het programma, op basis van de apparatuur die u registreert.

Afhankelijk van uw lidmaatschapsniveau, ontvangt u een e-mail om te beginnen met betalen voor het aan u toegewezen LUMIX PRO-lidmaatschapsniveau. Zorg ervoor dat u dit doet voor de vervaldatum, anders zullen we uw account automatisch overschakelen naar het ROOD lidmaatschapsniveau. U kunt echter altijd later beginnen betalen, via uw LUMIX PRO-account. Zodra uw bestelling en betaling aanvaard zijn, begint uw contract voor het betreffende LUMIX PRO-lidmaatschapsniveau te lopen.

* Algemene voorwaarden gelden.

Klik hier voor onze Veelgestelde vragen voor meer informatie.